Παροχή ρευστότητας σε Επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα που επλήγησαν από την πανδημία

e banner

Το γραφείο μας NLiatsis Travel, Ιδρύθηκε το 2018 και εδρεύει στον Πύργο Ηλείας. Είναι ένα γραφείο Γενικού Τουρισμού με ιδιόκτητο σύγχρονο λεωφορείο 50 θέσεων και παρέχουμε ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Οι Υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εξής:

  • Ενοικιάσεις/Μισθώσεις Λεωφορείων
  • Σχολικές Εκδρομές
  • Εκδρομές Συλλόγων
  • Μονοήμερες/Πολυήμερες Εκδρομές
  • Ενοικίαση αυτοκινήτων
  • Έκδοση Αεροπορικών/Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων
  • Οργανωμένες Εκδρομές Εσωτερικού/Εξωτερικού

 

 

Το ταξιδιωτικό γραφείο NLiatsis Travel μας προσέφεραν μια θεσπέσια εκδρομή. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και θα προτείναμε ανεπιφύλακτα το γραφείο για τις διακοπές σας.

Οικογένεια Απόστολου Στάμου, Πύργος Ηλείας

Γυρίσαμε από ένα όμορφο διήμερο στα Τρίκαλα-Μετέωρα. Ένα υπέροχο ταξίδι με τέλεια οργάνωση από το ταξιδιωτικό γραφείο NLiatsis Travel.

Χρήστος Μπίρμπας, Πύργος Ηλείας

Ευχαριστούμε το γραφείο NLiatsis Travel για την άριστη εξυπηρέτηση και την άρτια οργάνωση της εκδρομής μας στην Χαλκίδα.

Κώστας Θεοφιλόπουλος, Πύργος Ηλείας

Ταξιδέψαμε με το ταξιδιωτικό γραφείο NLiatsis Travel στην Θεσσαλονίκη-Παναγιά Σουμελά-Έδεσα-Λουτρά Πόζαρ. Μια πανέμορφη εκδρομή. Όλα ήταν υπέροχα. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Οικογένεια Γιάννη Γεωργόπουλου, Πύργος Ηλείας

ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ.ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ N.LIATSIS TRAVEL

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ, Πύργος Ηλείας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ N.LIATSIS TRAVEL ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ.

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Πύργος Ηλείας

ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ N.LIATSIS TRAVEL ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ -ΕΔΕΣΣΑ -ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΚΔΡΟΜΗ .ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

OIKΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, Πύργος Ηλείας